Nabízíme pronájem restauračního zařízení

Restaurační zařízení se nachází v kulturně-sportovním areálu u koupaliště v Čižicích.

V současné době je restaurační zařízení nacházející se v přízemí budovy k dispozici s výčepem a lokálem pro 35 osob uvnitř budovy a s cca 200 místy na venkovním sezení. Zařízení má k dispozici toalety dámské i pánské oddělené od lokálu a výčepu. Celé prostory určené k pronájmu prošly kompletní rekonstrukcí v roce 2013.

V letních měsících se pořádá již tradiční čižické hudební léto – ČIHULE – vystupuje zde každý pátek v červenci a srpnu cca 8 kapel. Dále se v areálu konají další sportovní a společenské akce po celou dobu od června do září a to např. Dětský den, Benátská noc, pouťový turnaj ve fotbale a další. Restaurační zařízení je uzpůsobeno k možnému celoročnímu provozování s vlastní studnou a septikem. Je vybaveno kamny na tuhá paliva s výměníkem vody do topení a tím je zajištěno vytápění pronajímaných prostor.

Možnost pronámu od sezóny 2020 s minimální cenou 60 000,- Kč/rok + energie.

Nabídky na provozování posílejte na adresu AVZO Čižice, p.s., Čižice 18, 332 09 Štěnovice nebo na avzocizice@seznam.cz. Termín podání nabídek do 31.10.2019 a vyšší nabídnutá cena zpravidla vyhrává.

Podmínky splnění uchazeče: doložit kopie živnostenského listu, dokladu o registraci podnikatele – IČO, koncesi k prodeji na lihoviny.

Případné další informace u předsedy AVZO Čižice p. Tomáše Kadlece na mob.: 724 329 168.